Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدعلی آدینه‌لو امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زنجان با اشاره به ترفند جدید مجرمان سایبری با ارسال پیامک جعلی سامانه ثنا، اظهار کرد: تنها سامانه رسمی قوه قضائیه برای ارسال ابلاغیه‌های الکترونیک سایت https:‎//sana.adliran.ir است.

رئیس پلیس فتای استان زنجان افزود:کلاهبرداری با سوءاستفاده از سامانه ثنا یکی از ترفندهای جدید مجرمان سایبری است در این شگرد که در این رابطه مجرمان با ارسال پیامکی با محتواهایی نظیر ثبت شکواییه، ابلاغ احکام قضائی، کاربران را به آدرس جعلی سامانه مذکو هدایت و با درخواست پرداخت وجه، اطلاعات حساب بانکی را سرقت و اقدام به برداشت غیر مجاز می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی افزود: کاربران برای ثبت نام در سامانه ثنا و پیگیری پرونده‌های قضائی می‌بایست از طریق وب سایت‌های رسمی دادگستری اقدام و از ورود و ثبت نام در سایت‌های اینترنتی جعلی و لینک‌های دریافتی از طریق پیامک خودداری کنند.

آدینه‌لو با اشاره به اعتماد بیش از حد شهروندان به پیامک‌های دریافتی، گفت: ارسال‌کنندگان لینک‌های جعلی هدفی جز سرقت اطلاعات هویتی و بانکی شهروندان ندارند، افزود: شهروندان می‌توانند موارد مشکوک را از طریق شماره تلفن096380 یا سایت پلیس فتا گزارش کنند.

انتهای پیام/73005/ق

منبع: فارس

کلیدواژه: استان زنجان قوه قضائیه پلیس پیامک رئیس پلیس فتای استان زنجان سامانه ثنا سامانه ثنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۲۶۳۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعلل کویرتایر در تحویل فروش های اینترنتی

 

به گزارش سرویس شهروند خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، در روز‌هایی که قیمت لاستیک خودرو و سایر لوازم آن روزبه‌روز گران‌تر می‌شود، خرید لاستیک‌های دولتی تنها راهی است که شهروندان می توانند این وسیله ضروری خودرو را تقریباً نصف قیمت بخرند. برای ثبت نام لاستیک دولتی کویر ۴ روش مختلف وجود دارد که ۳ مورد از آنها اینترنتی است و بیشتر فرایند آنها به صورت آنلاین انجام می‌شود. اما شهروند خبرنگار ما مدعی است این شرکت تایرهایی را که اینترنتی خریده است ، تحویل نداده و درخواست رسیدگی دارد.

متن شهروند خبرنگار ما:

شرکت کویر تایر در فروش های اینترنتی تمام وجه تایر را بصورت برخط از مشتری دریافت می کند اما از ارسال تایرها خبری نیست.

امکان خرید لاستیک از طریق سامانه های فروش شرکت های تولید کننده فراهم شده است اما فروش های اینترنتی شرکت کویرتایر با گذشت مدت زمان اعلامی، به دست مشتریان نمی رسد و هیچ یک از شماره های تماس شرکت پاسخگوی مشتریان نیست.

در بخش پیگیری سفارشات بعد از تاخیرهای طولانی، عنوان می شود که مرسوله از طریق تیپاکس ارسال شده است اما کد پیگیری ثبت شده در سایت کویرتایر، در سامانه پیگیری تیپاکس وجود ندارد و شرکت تیپاکس هم اعلام می کند که چنین مرسوله ای را تحویل نگرفته است.

 مشتریان تمام هزینه های خرید و ارسال لاستیک را به حساب کویرتایر واریز کرده اند و هیچ راهی برای پیگیری سفارشات ندارند، روابط عمومی شرکت کویرتایر هم پاسخگوی مشتریان نیست.

دیگر خبرها

  • سامانه دهک ریاست جمهوری فعال نشده است | مردم از باز کردن لینک ارسالی خودداری کنند
  • ایسنا: تکذیب خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری
  • تکذیب خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری
  • کلاهبرداری با ترفند رسیدساز جعلی
  • پیامک سازمان آب به شهروندان برای ذخیره آب چه معنایی دارد؟
  • معرفی بهترین سایت های خرید عطر عمده در ایران
  • پشت صحنه پیامک «آبفا»
  • وب‌سایت‌هایی که بازدید می‌کنید چقدر ایمن هستند؟
  • نارضایتی کاربران از ارسال نشدن پیامک بانکی برای تراکنش‌های کمتر از ۳۰ هزار تومان
  • تعلل کویرتایر در تحویل فروش های اینترنتی